Verhuisservice

Wil je overstappen naar CJ Hosting (PC Patrol), maar kijk je op tegen de migratie? Laat ons je website en email verhuizen.

Website verhuizen Email verhuizen
€ 40,- euro per website
(korting als u al hosting bij ons afneemt. )
€ 5,- euro per mailbox.
  1. Laat je gegevens via deze pagina achter, en we nemen contact met je op om de verhuizing te bespreken en in te plannen. Ook zullen we je vragen om de logingegevens van je website en mailboxen bij je huidige provider. Verder bepalen we welk van onze hostingproducten het beste bij je past, en bestellen we dit pakket.
  2. We controleren of de logingegevens compleet zijn en werken. Ook checken we of we je website en email kunnen verhuizen. Mochten we om technische redenen de verhuizing niet kunnen uitvoeren, dan laten we je dit weten en hoef je uiteraard niets te betalen.
  3. Op het geplande tijdstip verhuizen we je website en email, en we laten je weten wanneer dit gereed is.
  4. De volgende stap is dat je controleert of wij de website goed en compleet hebben omgezet, voordat de domeinnaam is verhuisd. Zo hebben we de kans om eventuele fouten op te lossen.
  5. Als je de website hebt goedgekeurd, verhuizen we je domeinnaam. Binnen enkele uren zal de domeinnaam dan naar ons verwijzen. Ook geven we je informatie hoe je je emailprogramma en telefoon kunt instellen, zodat email voortaan ook via ons loopt.
  6. De verhuizing van je website of email is afgerond! Je hebt dan vijf werkdagen de tijd om eventuele onvolkomenheden bij ons aan te kaarten, waarna we het project definitief sluiten.