Diensten

Onze diensten

Dit is waar we u mee kunnen helpen

Hosting diensten

Altijd online

Voor online conversie heb je een goed onderkomen nodig. PC Patrol biedt u hosting aan op ultrasnelle SSD-servers zodat uw klanten nooit iets missen. Ook bieden wij domeinregistratie, VPS en e-mail hosting aan.
hosting diensten
servermanagement
Servermanagement

Op ons kunt u bouwen

Heeft u een eigen server of VPS dan moet deze regelmatig geoptimaliseerd en geüpdatet worden. PC Patrol neemt deze klus graag van u over! Voor een vast bedrag per maand wordt uw server in absolute topconditie gehouden en 24 uur per dag bewaakt. Met dit abonnement komt u nooit voor verrassingen te staan.
SSL Certificaten

Veiligheid staat voorop!

Tegenwoordig is het beschermen van onze gegevens op internet heel belangrijk. Als u geen beveiligde 'https' website heeft kan het zijn dat uw website wordt gezien als onveilig. Dit resulteert in een daling van het aantal bezoekers en een daling in Google. Bent u eigenaar van een webshop of maakt uw website op een andere manier gebruik van persoonlijke gegevens? Dan raden wij een SSL certificaat aan!
SSL certificaten
office 365
Office 365

Werken waar en wanneer u wilt!

Met Office 365 beschikt u overal over de voor u zo vertrouwde toepassingen en heeft u altijd toegang tot uw bestanden. Online en offline, op kantoor en onderweg: u bent altijd up-to-date. Vanaf uw PC, Mac, iOS-, Android™- of Windows-apparaat kunt u overal en altijd aan de slag met Office 365.